Meniu
Cosul Meu

Condiții de garanție

S.C. UrseMultimedia S.R.L. acorda garantie si retur pe teritoriul national conform normelor interne (Legea Nr. 449/2003 si OG 21/92 republicata cu modificarile si completarile ulterioare): in baza certificatului de garantie in original si a documentului de plata in original eliberate la data vanzarii produsului de la distribuitorii autorizati de UrseMultimedia S.R.L.

-Garantia oferita produselor este de 24 de luni din momentul achizitiei podusului si receptionarii acestuia pentru persoane fizice . Pentru persoane juridice este de 12 luni din momentul achizitiei podusului si receptionarii acestuia. Pentru produsele in care producatorul ofera un alt termen de garantie acesta va fi specificat pe site.

2. Prezentul document atesta ca produsul achizitionat beneficiaza de garantie si service in conditiile respectarii regulilor de instalare, utilizare, manipulare si transport. Societatea  garanteaza produsele si accesoriile utilizate in constructile sale impotriva defectelor de fabricatie si de material pe perioada mai sus stabilita cu inceperea, de la data cumpararii de catre utilizatorul final. In timpul perioadei de garantie societatea isi rezerva dreptul de a repara sau inlocui subansamblul care se dovedeste a fi defect.

3. Garantia acopera numai acele defecte care apar in exploatarea normala a produsului si nu se aplica pentru:

a. Manipularea si exploatarea neglijenta (socuri electrice, mecanice, termice, grad ridicat de impuritati si/sau umiditate excesiva in locul montat.)

b. Utilizarea unor piese consumabile altele decat cele originale.

c. Interventii neautorizate in echipamente, exceptie fac interventiile aprobate de catre S.C. UrseMultimedia S.R.L. prin e-mail  ursemultimedia@gmail.com

d. Exploatarea peste limita de incarcare maxima admisa de dispozitiv: memoriei de stocare, memorie RAM si procesorului navigatiei auto.

e. Alimentarea la alte tensiuni decat cea auto de 12V.

f. Deteriorari rezultate dintr-o folosinta necorespunzatoare, neglijenta, accidente sau uzura normala a aparatului.

g. Defectiuni create de centrele neautorizate de service.

h. Daca autovehiculul pe care se doreste instalarea navigatiei a suferit modificari/improvizatii in cablajul electric din spatele navigatiei/radioului care este deja pe autoturism si nu mai este la fel ca  cel prevazut de fabricantul auto.

i. Instalarea la un service auto neautorizat sau fara asistenta noastra la instalare.

j. Instalarea altor componente decat cele prevazute in pachet.

k. Ruperea sigiliului care este pus pe carcasa navigatiei pentru a nu facilita desfacerea ei.

l. Returnarea produsului fara toate componentele care sunt prevazute pe site.  

 

Defectele descrise mai sus se repara in afara garantiei si vor fi platite de client.

4. Garantia produselor este asigurata de catre firma S.C. UrseMultimedia S.R.L.,  str. Ion Nenitescu, nr. 92 , CUI: 42275678, J36/101/2020, Tulcea, Telefon:  +40748489751 sau +400748489751

5. Pentru defectiunile minore vom incerca rezolvarea acestora prin telefon cu conditia ca utilizatorul final sa ne explice exact simptomele aparatului urmand ca noi sa livram piesa necesara in cel mai scurt timp posibil, defectiunile majore vor fi rezolvate la sediul S.C. URSEMULTIMEDIA S.R.L., Str. Ion Nenitescu, nr. 92 -, Tulcea, Telefon: +40768701134/ +40748489751

6. In cazul solicitarii nejustificate a garantiei clientul va fi obligat la plata manoperei de diagnosticarea produsului, aceasta neputind fi mai mica de 100 RON  (fara TVA).

7. S.C. UrseMultimedia S.R.L. declara pe proprie raspundere conform O.G. 21/92 si H.G. 394/95 ca produsul vandut corespunde documentatiilor de executie ale fabricantului si este in conformitate cu standardele europene.

8. Vizitele de intretinere sau interventiile la sediul clientului nu sunt incluse in garantie.

9. Extinderile de garantie se acorda numai daca sigiliile aplicate de S.C. URSEMULTIMEDIA S.R.L. sunt intacte.